olie druk sensor...

Elekprobs, ice, aansluitingen, ...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
kurtmanta
Beheerder
Berichten: 4565
Lid geworden op: do 01 okt 2009, 15:41
Locatie: bree

olie druk sensor...

Bericht door kurtmanta »

hei manne

kan hier iemand zeggen en hoe wat qua aansluiten van de olie druk sensor
heb een olie druk sensor op de motor zitten
en heb een gt/e dachbord waar de meter standaard in zit

maar heb een gsi kabelboom

wat moet ik doe om het bollend te krijgen?
tiefer breiter schneller

Gebruikersavatar
Freestyler
Berichten: 300
Lid geworden op: vr 16 okt 2009, 11:46
Locatie: Haelen

Re: olie druk sensor...

Bericht door Freestyler »

Controleer eerst of alle meters werken van het sr dash op de gsi boom.
Als daar alles van werkt, hoe je enkel een draadverbinding te maken vanaf de lege positie op je grote ronde stekker naar de druksensor, en dan werkt het

Heb het bij mijn rekord net zo gedaan, daar lag de kabel wel al voor verwerkt.
Ik ging lekker hard op de rotonde af, nam de bocht, ging rechtdoor, nam een lantaarnpaal mee, tikte tegen een muurtje, ging 3x over de kop, 4x in de rondte, en toen verloor ik de macht over het stuur.

Gebruikersavatar
kurtmanta
Beheerder
Berichten: 4565
Lid geworden op: do 01 okt 2009, 15:41
Locatie: bree

Re: olie druk sensor...

Bericht door kurtmanta »

mercie voor den uitleg chriss
een van dees eens bekijken

maar je hebt het over een sr dachbord
men dachbord komt van een gte, dus die wijzer zit er al standaard in
tiefer breiter schneller

Gebruikersavatar
Freestyler
Berichten: 300
Lid geworden op: vr 16 okt 2009, 11:46
Locatie: Haelen

Re: olie druk sensor...

Bericht door Freestyler »

kurtmanta schreef:mercie voor den uitleg chriss
een van dees eens bekijken

maar je hebt het over een sr dachbord
men dachbord komt van een gte, dus die wijzer zit er al standaard in
Is gelijk aan dat van de SR. Niet alle GTE's hadden een oliedruk meter. De latere versie GTE had al een eco meter
Ik ging lekker hard op de rotonde af, nam de bocht, ging rechtdoor, nam een lantaarnpaal mee, tikte tegen een muurtje, ging 3x over de kop, 4x in de rondte, en toen verloor ik de macht over het stuur.

Gebruikersavatar
kurtmanta
Beheerder
Berichten: 4565
Lid geworden op: do 01 okt 2009, 15:41
Locatie: bree

Re: olie druk sensor...

Bericht door kurtmanta »

ah wist niet dat de sr's dit ook al hadden

en idd de latere gte's hadden al eco
tiefer breiter schneller

Gebruikersavatar
Freestyler
Berichten: 300
Lid geworden op: vr 16 okt 2009, 11:46
Locatie: Haelen

Re: olie druk sensor...

Bericht door Freestyler »

Maar dat maakt voor het aansluiten verder niets uit. Kijk eerst of hij het doet op de originele gsi stekker, werkt alles behalve de oliedruk meter, dan is het een kwestie van een kabel bij zetten op de lege plek.

En anders wordt het net als met de oranje, alles omstekkeren...
Ik ging lekker hard op de rotonde af, nam de bocht, ging rechtdoor, nam een lantaarnpaal mee, tikte tegen een muurtje, ging 3x over de kop, 4x in de rondte, en toen verloor ik de macht over het stuur.

Plaats reactie